XpertDesk gaat van start met kennissessies

XpertDesk gaat van start met kennissessies en traineeships

CareerGuide en Reinier Roosen starten samen een nieuw platform binnen de financiële sector. Het nieuwe bedrijf heet XpertDesk en staat voor het verbinden van mensen en organisaties door middel van kennis. We doen dit met PE-waardige kennissessies en masterclasses.

Kennissessies volgens XpertDESK: XpertSessies

XpertDesk organiseert en promoot kennissessies en masterclasses. XpertSessies noemen wij dat. We leveren daarmee een bijdrage aan de inhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling van vak professionals binnen finance. En we bieden organisaties de mogelijkheid te laten zien waar ze goed in zijn. Wat ze uniek maakt. Zo brengen we mensen en kennis bij elkaar.

Denkers die vooroplopen

Professionals hebben de behoefte – en soms de plicht – om hun kennis up-to-date te houden. Om op de hoogte te blijven van ontwikkelingen, trends en vernieuwingen in het vakgebied. Samen met organisaties en kennisinstituten organiseert XpertDesk PE-waardige kennissessies. Autoriteiten binnen hun vakgebied, opinieleiders en deskundigen delen hun kennis en ervaring. Samen met hen zorgen wij voor een topervaring. De nadruk ligt op inhoudelijke en persoonlijke groei en de mogelijkheid tot het uitbouwen van je persoonlijke netwerk.

Over XpertDesk

XpertDesk is pas net opgericht. Maar de oprichters, Reinier Roosen, Nienke Smit en Pieter Lammers, draaien al wat langer mee. Wij geloven alle drie in specialisatie. In experts. We zijn specialist in specialisten, om het maar zo te zeggen. We vinden het leuk om kennis toe te voegen. Experts voor te bereiden op de uitdagingen van morgen. XpertDesk staat voor het verbinden van mensen en organisaties door middel van kennis.

Reinier Roosen werkt meer dan 15 jaar in de specialistische arbeidsbemiddeling en was oprichter van FTE Actuarieel. Daarnaast initieerde en organiseerde hij 7 jaar lang de Actuarisdag en de Actuaris van het Jaar Prijs. Nienke Smit en Pieter Lammers zijn de oprichters van CareerGuide. CareerGuide bestaat 16 jaar en heeft een leidende positie op het gebied van vacatures binnen de financiële sector. Middels diverse specialistische vacaturesites zoals actuaris.info, pensioencarriere.nl en bigdata-vacature.nl bedienen zij meer dan 100 opdrachtgevers.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Reinier Roosen via reinier@xpertdesk.nl of 06 – 53 68 95 85