Donderdag 9 april staat het PwC Women Event in het teken van de powervrouwen binnen het vakgebied Accountancy en (Risk) Assurance.
De afternoon sessie wordt gehost door Nicolette Kluijver, zij zal in gesprek treden met Agnes Koops, lid raad van bestuur PwC Nederland NV en voorzitter PwC Accountants NV over haar carrière. Daarnaast organiseren we verschillende break-out sessies die je helpen om je als vrouw in dit vakgebied te onderscheiden.

Break-out sessie Presentatie Skills door Nicolette Kluijver
Wil je weten hoe je met zelfvertrouwen kunt presenteren en contact kunt maken met jouw publiek? Benieuwd hoe je de aandacht kan vast te houden en welke rol lichaamstaal hierin speelt? Nicolette Kluijver deelt graag de fijne kneepjes van het presentatie vak .

Break-out sessie Design Thinking
Tijdens ons event zal je onder andere leren om op een creatieve en innovatieve manier ingewikkelde vraagstukken binnen jouw expertise op te lossen, ‘Design Thinking’.

Ben je geïnteresseerd om aan deze afternoon sessie deel te nemen? Schrijf je dan nu in vóór 25 maart en hopelijk zien we jou 9 april 2020!

*  Voertaal van dit event is Nederlands.
** Er zijn geen kosten aan dit evenement verbonden door de sponsoring van PwC

Programma
16:00 Inloop en netwerken
16:30 Break-out sessie ronde 1
18:00 Pauze
19:00 Break-out sessie ronde 2
19:30 Plenaire afsluiting en walking dinner
21:00 Einde programma

Locatie
Zuilenzaal van Felix Meritis in Amsterdam

Hier kun je je aanmelden

  Onze daghost

  Nicolette Kluijver werd op 29 september 1984 geboren in de mediastad Hilversum. Op 16-jarige leeftijd zette Nicolette voor het eerst voet aan wal binnen de mediawereld en ging ze werken voor de lokale Omroep.

  Via haar Tv-werk bij Omroep Almere kwam ze onder andere bij BNN terecht. Het presenteerwerk wierp zijn vruchten af, want in 2008 werd Nicolette Kluijver genomineerd voor de Gouden Televizier Ring in de categorie Televizier Talent. Na haar BNN-avontuur was het tijd voor nieuwe uitdagingen en besloot ze begin 2014 over te stappen naar de commerciële omroep RTL.

  Maak kennis met onze eigen PwC topvrouwen
  Agnes Koops – Aukes is sinds 1 juli 2018 lid van de raad van bestuur van PwC Nederland N.V. en voorzitter van PwC Accountants N.V.   Als accountant heeft Agnes een focus op familiebedrijven en ondernemingen in de publieke sector. Met de werkzaamheden vertrouwen bijdragen aan de maatschappij, in samenwerking met de klant en de collega’ s, is daarbij haar doelstelling. Weten wat er bij de klant speelt, wat er bij de stakeholders van onze klanten speelt, met hen in gesprek gaan en mee nadenken over oplossingen of verbeteringen is wat haar werk als accountant zo leuk maakt.

  Petra Robben is als partner werkzaam bij PwC in de Assurance-praktijk. Zij heeft ervaring met het coördineren van controleopdrachten voor internationale opdrachtgevers (zowel beursgenoteerde als particuliere ondernemingen). Petra werkt sinds 1999 voor PwC en heeft een grote verscheidenheid aan audit klanten.

  _________________________________________________

  Voor verdere vragen of opmerkingen kun je contact opnemen met Nienke Smit via nienke@xpertdesk.nl of +31 6 41454957