Een aantal keer per jaar brengt Posthuma Partners marktpartijen samen, bij de Posthuma Executive Table. Om na te denken en te discussiëren over relevante thema’s in de verzekeringsmarkt. In een goed verzorgde setting en onder leiding van een onafhankelijke gespreksleider gaan beroepsgenoten met elkaar in gesprek. Het doel is van elkaar te leren, elkaar te inspireren en de branche vooruit te helpen.

Toegevoegde waarde volmachthouder
Volmachthouders opereren tussen de verzekeraar en de verzekerde. Daar staan kosten tegenover, die gelegitimeerd moeten worden. Die legitimatie is er volop. Volmachthouders kunnen grote toegevoegde waarde hebben op het vlak van risicomanagement (aantoonbaar grip op de resultaten en risico’s van de portefeuille), innovatie en productontwikkeling. Maar wordt dat altijd gezien? Is daar ruimte voor en wat is ervoor nodig dat een verzekeraar de kwaliteit van de volmachthouder ziet? Op 12 maart gaan we dieper in op de toegevoegde waarde van de volmachthouder. Hoe maximaliseer je deze en hoe maak je dit proactief zichtbaar voor risicodragers en verzekerden. En hoe kunnen data en nieuwe technologie daar een rol bij spelen.

Doelgroep
Deze kleinschalige sessie is specifiek bedoeld voor management en directie van volmacht- en servicekantoren.

Opzet programma | 12 maart 2019
15:30 – 16:00 uur | Ontvangst
16:00 – 18:00 uur | Inleiding en discussie
18:00 – 19:00 uur | Afsluitend social drinks

Locatie: Hotel New York, Koninginnenhoofd 1, 3072 AD Rotterdam

Gespreksleider: Jos Berkemeijer AAG
Berkemeijer is een ervaren ondernemer, bestuurder en toezichthouder op het gebied van verzekeringen, pensioen, zorg en financiën. Zo was hij onder andere bestuursvoorzitter van de Achmea divisies Pensioenen en Sociale Zekerheid, alsook market leader van Mercer Nederland. De laatste 2 jaar was Berkemeijer managing director van volmachtbedrijf VSZ.

Locatie: Hotel New York | Rotterdam
“Hotel New York is gevestigd in het voormalige hoofdkantoor van de Holland Amerika Lijn op de Kop van Zuid in Rotterdam. Waar vroeger duizenden landverhuizers vol hoop op een beter leven vertrokken naar Noord-Amerika, komen gasten tegenwoordig in een bijzondere sfeer overnachten, eten, drinken, trouwen, vergaderen en feesten. Als je Hotel New York binnenstapt, ervaar je het: hier gebeurt het. En de nostalgie is nog overal te voelen.”

Informatie & Aanmelding
Wanneer je persoonlijk bent uitgenodigd dan kun je je hieronder aanmelden. Wanneer je van mening bent dat je tot de doelgroep behoort, dan kun je contact opnemen met XpertDesk; zie hieronder voor de contactgegevens. Introducees zijn alleen toegestaan na overleg. Het aantal plaatsen is beperkt.


Aanmelding

    Voor verdere vragen of opmerkingen kun je contact opnemen met Reinier Roosen via reinier@xpertdesk.nl of +31 6 53 68 95 85.